REZERVARI INCHIRIERI AUTO l REZERVARI INCHIRIERI MASINI l REZERVARI RENT A CAR l REZERVARI INCHIRIERI AUTOTURISME

CALL NOW
+4 0 723 199 379 INCHIRIERI AUTO +40 723 508 531

Servicii inchirieri auto

La inchirierea unui autoturism puteti opta pentru diferite accesorii disponibile spre inchiriere:

Sistem navigatie GPS

5 € / Zi
max 35 € / inchiriere

Sistemul de navigaţie GPS este soluţia optima pentru a vă ajuta să ajungeţi la destinaţia dorită cu un minimum de eforturi şi de cheltuieli.Sistemul de navigaţie GPS este ultraportabil, uşor de folosit şi flexibil, proiectat în primul rând pentru folosirea în automobil, dar pe deplin potrivit şi pentru amatorii de drumeţii, călători, ciclişti sau excursionişti.Dispozitivul este echipat cu navigaţie pe şosea pas-cu-pas, ghidată prin voce, cu calculare automată a rutei şi cu recalculare automată rapidă a modificărilor faţă de ruta stabilită şi a ocolirilor.

Scaun copil

20 € / inchiriere

Ideal pentru transportul copiilor dumneavoastra pe perioada inchirierii autoturismului.Dispun de sisteme de siguranta si protectie,oferind totodata un confort sporit pe timpul calatoriei.Folosind Scaunele auto pentru copii asigurati o protectie sporita copiilor dumneavoastra respectand in acelasi timp si legislatia in vigoare.

Lanturi zapada

20 € / inchiriere

Disponibile pentru toata gama de masini oferite spre inchiriere,Lanturile de zapada va vor ajuta sa depasiti portiunile de drum acoperite cu zapada.

Portbagaj suplimentar

20 € / inchiriere

Atunci cand plecati in calatorie, iar interiorul masinii devine neincapator folosirea acestui portbagaj suplimentar,cu un spatiu interior generos si un design placut,va va asigura un voiaj confortabil.  

Suport schiuri

20 € / inchiriere

Daca inchiriati o masina si intetionati sa mergeti la ski,folosirea acestui accesoriu este indispensabila pentru reusita calatoriei dumneavoastra.Preluarea si predarea autoturismelor

Apeland la serviciile RENTCARS BUCURESTI ROMANIA veti beneficia de serviciul nostru GRATUIT de predare si preluare a autoturismelor la Aeroportul International Otopeni,Aeroportul International Baneasa precum si la orice alta adresa din Bucuresti.

detalii
Inchirieri autoturisme cu sofer

Discret,personalizat si eficient,serviciul RENTCARS BUCURESTI ROMANIA de inchirieri auto cu sofer garanteaza o calatorie sigura,confortabila si fara efort.

detalii

Transfer Aeroport

RENTCARS BUCURESTI ROMANIA pune la dispozitia clientilor sai un servciu prompt si eficient de transfer la si de la Aeroport precum si catre orice alta destinatie.

detalii