REZERVARI INCHIRIERI AUTO l REZERVARI INCHIRIERI MASINI l REZERVARI RENT A CAR l REZERVARI INCHIRIERI AUTOTURISME

CALL NOW
+4 0 723 199 379 INCHIRIERI AUTO +40 723 508 531

Inchirieri auto termen lung

 

Inchirieri auto pe termen lung

Serviciul de inchirieri masini pe termen lung oferit de RENTCARS BUCURESTI ROMANIA se adreseaza atat companiilor, cat si turistilor care petrec o perioada mai lunga de timp in tara noastra. Acest tip de inchiriere auto ofera o alternativa viabila la leasingul auto. Clientul va beneficia de un pachet complet de servicii la un tarif fix lunar care include toate taxele, asigurarile (RCA, CASCO), intretinerea si reparatiile, asistenta rutiera si autoturism de inlocuire.
Flexibilitatea noastra in abordarea cererilor privind inchirierile auto pe termen lung asigura eficienta folosirii acestui serviciu in foarte multe situatii, ca de exemplu:

  •  O companie are nevoie temporara de masini pentru angajatii suplimentari sau pentru angajatii aflati in perioada de proba
  •  Afaceri aflate la inceput sau companii care nu au inca personalitate juridica in Romania
  •  Asigurarea necesarului de autoturisme in perioada de schimbare a flotei proprii

Optiunea companiilor de a apela la un serviciu de inchirieri auto pe termen lung confera acestora o serie de avantaje:

  • Imbunatatirea capacitatii de finantare a activitatii principale prin degrevarea bugetului companiei de costurile aferente achizitionarii, intretinerii si managementului unui parc auto propriu.
  • Reducerea cheltuielilor cu salariile prin renuntarea la un departament special care sa se ocupe de administrarea parcului auto .
  • Cresterea eficientei prin concentrarea exclusiva pe obiectul principal de activitate al companiei.
  • Posibilitatea deducerii integrale la momentul inregistrarii a cheltuielii cu chiria autoturismelor.

Pentru a afla mai multe detalii si pentru a va putea prezenta o oferta personalizata suntem la dispozitia dumneavoastra.

contact