REZERVARI INCHIRIERI AUTO l REZERVARI INCHIRIERI MASINI l REZERVARI RENT A CAR l REZERVARI INCHIRIERI AUTOTURISME

CALL NOW
+4 0 723 199 379 INCHIRIERI AUTO +40 723 508 531

CONTACT

Nume

Email

Telefon

Mesaj 

INCHIRIERI

AUTO

 

INCHIRIAZA ACUM

Click for Bucuresti, Romania Forecast

 

Transfer aeroport limuzina si minivan

Transfer aeroport !

Oferim servicii de intampinare la aeroport si transfer catre locatiile solicitate atat pentru companii cat si pentru persoane particulare.

Detalii despre acest serviciu >>

Inchirieri auto pe termen lung

 

Inchirieri masini pe termen lung!

Apeland la serviciul nostru de inchirieri auto pe termen lung beneficiati de avantajul utilizarii unor masini la un pret fix foarte avantajos care cuprinde un pachet complet de servicii:

  • Intretinere si reparatii
  • Asistenta rutiera
  • Auto de inlocuire
  • Asigurari (RCA si CASCO)
  • Impozite
  • Taxe

Detalii despre acest serviciu >>

Gratis - Livrarea si predarea auto la aeroport

Livrarea si predarea !

Livrarea si predarea autoturismelor si minivan-urilor inchiriate se face GRATIS atat la Aeroport Otopeni si Aeroport Baneasa cat si in Bucuresti.

Detalii despre acest serviciu >>

Oferte personalizate

Flexibilitate!

Ne adaptam perfect nevoilor partenerilor nostri si oferim solutii personalizate in functie de cerintele specifice fiecarui client. Experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate neintrerupta pe piata serviciilor de inchirieri auto din Romania, continuua dezvoltare si perfectionare a serviciilor de inchirieri masini si a serviciilor conexe de inchirieri auto ( transfer aeroport, transfer intercity, inchirieri auto cu sofer, inchirieri auto pe termen lung) ne recomanda ca fiind partenerul ideal pe acest segment al pietei serviciilor din Romania.

Contactati unul din operatorii nostri pentru oferta >>

 

__________________________

 

Inchirieri Auto - Inchirieri Masini - Rent a Car Bucuresti

RENTCARS BUCURESTI ROMANIA ofera un serviciu profesional de inchirieri auto.
Bazandu-ne pe experienta acumulata de-a lungul celor peste 9 ani de activitate in acest domeniu, oferim clientilor nostri garantia unui serviciu de inchirieri masini de cea mai inalta calitate, precum si cele mai competitive preturi. Apeland la serviciile noastre de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri minivan (microbuz), transfer aeroport, inchirieri auto cu sofer, beneficiati intotdeauna de tarife low-cost "All Inclusive" care se potrivesc cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Iau masina din
Predau masina la
Masina
Optiuni

Cost total: 0 EUR
Nume Prenume
Email Confirmare email
Varsta Tara rezidenta
Limba contact Oras rezidenta
Telefon mobil Telefon fix
Comentarii

 

Inchirierea unei masini in Bucuresti Romania este o necesitate pentru multi turisti care ajung cu avionul in oras pentru vacanta sau pentru afaceri.
Deplasarea dintr-un loc in altul in Bucuresti sau catre alte localitati din Romania este de cele mai multe ori mult mai usor de realizat cu ajutorul unei masini inchiriate de la RENTCARS BUCURESTI ROMANIA.
In plus fata de multe alte companii de inchirieri auto, RENTCARS BUCURESTI ROMANIA asigura gratuit livrarea autoturismelor inchiriate la Aeroportul International Otopeni,la Aeroportul International Baneasa, precum si la orice alta adresa din Bucuresti. Autoturismul rezervat, va fi predat de unul din agentii nostri la aeroport conform orei de aterizare a cursei dumneavoastra sau va fi in fata Hotelului sau resedintei la ora specificata. Agentul nostru care va va livra masina va veni cu toate formularele si documentele pregatite, inclusiv cu terminalul POS mobil pentru a va putea oferi posibilatea platii cu cardul bancar. Pentru plata cu card nu se percepe niciun comision suplimentar.